Laura van Loon vertelt over inzicht, innovatie en de nieuwste ontwikkelingen!

Sinds Laura van Loon in 2017 bij Cijfer10 kwam werken zijn er grote stappen gezet. In de oplossingen voor online boekhouden die het administratiekantoor uit Gilze levert is steeds meer mogelijk. Wat betekent dit voor de gebruikers ervan?

“We willen het ondernemers zo makkelijk mogelijk maken, zodat ze vooral bezig kunnen zijn met het ondernemen”, legt de opgewekte Laura uit. “Voor veel ondernemers is boekhouden een noodzakelijk kwaad. Maar als ze dit niet goed doen, kunnen ze wel eens voor verrassingen komen te staan bij de kwartaalcijfers, of erger nog, de jaarcijfers.”

Direct inzicht met online boekhouden

“Als een ondernemer ’s ochtends wakker wordt kan hij online het nieuws lezen en zijn banksaldo zien”, stelt Laura. “Maar hoe zou het zijn als hij iedere ochtend ook kan zien hoe zijn onderneming er voor staat? Door het dagelijks verwerken van alle input gecombineerd met onze slimme online software is het mogelijk om op ieder moment van de dag te beschikken over accuraat bijgewerkte financiële cijfers. Hiermee kan een ondernemer op elk willekeurig moment de juiste beslissingen nemen voor zijn succes van morgen.”

Scan en herken

“Het inboeken van inkoop- en verkoopfacturen gaat heel eenvoudig met scan en herken-software voor de veelgebruikte boekhoudprogramma’s Yuki, Unit4 Online, Exact Online en Twinfield. De gegevens worden automatisch ingelezen, de software gaat ermee aan de slag en de ondernemer houdt tijd over.”

Boekhoudoplossingen per branche

Cijfer10 biedt oplossingen voor online boekhouden voor verschillende branches. Voor horeca, MKB en webshops zijn de bedrijfsprocessen volledig in kaart gebracht, zodat ondernemers inzicht krijgen in cijfers die er voor hen toe doen. “Een horecaondernemer bijvoorbeeld heeft daardoor 24/7 online inzicht in allerlei interessante gegevens, zoals loonkosten ten opzichte van de omzet, de gemiddelde omzet per klant of de omzet per tafel. Met die data kan de ondernemer zijn bedrijf naar een hoger plan tillen.”

Innovatief

Als actief lid van de kennisgroep Accounttech van branchevereniging NBA is Laura één van de aanjagers van innovatie en technologie binnen de boekhoudwereld. “Dat is ook één van de zaken waar Cijfer10 zich onderscheidt. We willen zo min mogelijk handwerk en zo veel mogelijk koppelingen met andere systemen. We merken dat veel van onze klanten dit erg waarderen. Sommigen zijn zelfs zo  betrokken bij ons innovatieproces dat ze uit zichzelf met feedback en nieuwe ideeën komen.”

“Daarnaast hebben we een innige samenwerking met Vermetten accountants en adviseurs. Hiermee bieden we onze klanten nog meer expertise op financieel en bedrijfskundig gebied. Maar het mooiste vind ik de mentaliteit van onze mensen. Het is hier echt zo van: Niet lullen, maar doen!”

Nieuwe ontwikkeling

“Ons speerpunt is het nieuwe dashboard waarmee ondernemers nog makkelijker een compleet inzicht in hun financiën krijgen. De belangrijkste KPI’s hebben we in kaart gebracht en de data is betrouwbaar. Van hieruit ontwikkelen we standaard modules, daar waar dat nu nog maatwerk is. We blijven bij Cijfer10 dus flink door ontwikkelen om het steeds eenvoudiger en overzichtelijker te maken.”

Gemak dient de mens

Wilt u ook af van de vele handelingen die bij boekhouden horen? Neem contact op met Laura of één van onze specialisten, zo houdt u misschien ook meer tijd over voor ondernemen.

 

Tekst en afbeelding: Conntext