Ribs Factory Den Bosch

Toen Almir Zuljko anderhalf jaar geleden besloot om een filiaal van Ribs Factory te gaan franchisen in Den Bosch, kwam hij na een online zoektocht uit bij Cijfer10. En hij is erg tevreden. “Alles gaat heel snel, ik heb een vaste contactpersoon en ze denken écht met me mee.”

Ribs Factory Den Bosch

“Alles wordt meteen geregeld”

Ribs Factory Den Bosch,
Almir Zuljko

Snel schakelen

“Ik had nog nooit een eigen zaak gehad en dacht dat de boekhouding wel zou meevallen. Ik ging online op zoek naar boekhoudplatforms. Maar toen bleek dat er toch wel wat meer achter zat dan alleen wat gegevens importeren, ging ik zoeken naar een partij die niet alleen het platform levert, maar ook service. Ik kwam uit bij Cijfer10 en daar ben ik nog steeds heel blij mee!”

Vaste contactpersoon

“Al sinds het begin is Janneke mijn vaste contactpersoon. Zij is meteen proactief gaan handelen en heeft contact gezocht met onder meer het bedrijf dat mijn kassasysteem levert, om te zorgen dat alle koppelingen goed zijn ingesteld. Daarna heeft ze mij helder uitgelegd wat ik zelf nog moet doen in het online boekhoudprogramma Yuki en dat was meteen heel duidelijk. Yuki is dan ook heel eenvoudig en overzichtelijk. En als ik ergens niet uit kom, is een telefoontje of een berichtje via Yuki genoeg om snel antwoord te krijgen.”

Salarisadministratie

“Ik heb ervoor gekozen om ook de salarisadministratie via Cijfer10 te doen. Ook dat werkt heel simpel. Ik hoef niets zelf uit te rekenen; ik krijg simpelweg een melding dat ik de salarisstroken naar mijn medewerkers kan sturen, ik regel de verzamelbetaling via de bank en klaar. Het enige dat ik hoef te doen, is in- en uitdiensttredingen doorgeven aan Cijfer10 en alles wordt geregeld.”

Meedenken

“Het fijne aan Cijfer10 vind ik dat ze niet alleen alles voor me regelen, maar ook echt met me meedenken. Laatst wilde ik bijvoorbeeld een nieuwe luifel laten plaatsen, maar ik had zelf nog nooit iets met zakelijke leningen gedaan. Toen hebben zij mij advies gegeven en geholpen met het contact met de bank. En ook over de vraag of ik geen bv zou worden in plaats van de eenmanszaak die ik nu nog ben, hebben ze meegedacht.”

Interessant voor andere franchisenemers

“Ik ben zó tevreden over Cijfer10 dat ik mijn ervaringen ook met de franchisegever heb gedeeld. Want ik ben ervan overtuigd dat ook andere ondernemers zoals ik, die een nieuw filiaal van Ribs Factory gaan openen, maar nog geen ervaring hebben met boekhouding, heel erg geholpen kunnen zijn met de dienstverlening van Cijfer10. De franchisegever was enthousiast en gaat er nu naar kijken, want Cijfer10 is niet alleen qua dienstverlening, maar ook prijstechnisch heel erg goed.”