Technisch Bureau Hinderink

In het verleden had Technisch Bureau Hinderink een boekhouder in dienst. Door de toenemende digitalisering was dat echter geen fulltime baan meer en ging het bedrijf op zoek naar een andere oplossing. Die vond directeur Ruud Meijer in Cijfer10.

Technisch Bureau Hinderink

“Eenvoud en altijd goed overzicht”

Technisch Bureau Hinderink,
Ruud Meijer

Eenvoud

“We werken al jarenlang samen met Vermetten en zij waren op dat moment net gestart met Cijfer10. De eenvoud van het systeem sprak mij enorm aan: het bijhouden van de boekhouding zou niet veel werk zijn en het voldeed volledig aan onze wensen. Die verwachtingen zijn waargemaakt, want het blijkt heel handig te werken.”

Gebruiksvriendelijk

Technisch Bureau Hinderink heeft zowel de financiële administratie als de salarisadministratie ondergebracht bij Cijfer10. Ruud is met name tevreden over de gebruiksvriendelijkheid van de software. “Je kunt heel veel met het systeem en dat is soms ook wel een valkuil: je moet het maar net weten. Wanneer ik bijvoorbeeld een factuur wil betalen maar van diezelfde leverancier ook credit krijg, staat dat elders in het systeem. Toen ik de vraag stelde of die factuur en de creditnota samengevoegd konden worden, bleek dat inderdaad te kunnen, maar je moet dat natuurlijk wel nèt even weten. Gelukkig verloopt de communicatie met de medewerkers van Cijfer10 soepel en informeel. Je kunt gewoon via de software een vraag stellen en dan is het heel snel opgelost. Dat vind ik erg prettig.”

Eenvoudig betalen

“Het betalen van facturen is een ander handig onderdeel van Cijfer10. Je scant simpelweg alle facturen in en die worden in mappen gezet. Vervolgens kan ik naar een debiteurenlijst of een betaallijst gaan en aanklikken welke facturen ik wil betalen. Daar komt dan een SEPA-bestand uit, dat ik rechtstreeks naar de bank kan sturen. Het is in vijf minuten geregeld en het scheelt heel veel handelingen. Wat ik ook handig vind, is de BTW-aangifte: die staat aan het begin van de maand klaar en ik hoef eigenlijk alleen maar op ‘verzenden’ te drukken. Natuurlijk controleer ik de aangifte wel, maar hij klopt vrijwel altijd. Ik weet dus ook meteen hoeveel ik moet betalen. Ideaal!”