Werken bij

Bij Cijfer10 zorgen we ervoor dat onze klanten altijd en overal inzicht hebben in hun up-to-date administratie. Dit doen we door financiële administraties te automatiseren, maar ook door mee te denken aan alle processen die hier aan vooraf gaan. Zo bieden we slimme oplossingen voor bedrijfsprocessen in allerlei branches. 

Nieuwe collega´s die gemotiveerd, betrokken en slimme oplossingen voor onze klanten kunnen bieden zijn altijd welkom. Voel je dus vrij om een open sollicitatie te versturen.

Actuele vacatures

Ga aan de slag bij Vermetten | accountants en adviseurs
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de accountancy of in het financieel advies? Kom werken bij het Cijfer10 team van Vermetten | accountants en adviseurs! Hier kun je bijvoorbeeld aan de slag als Senior boekhoudkundig medewerker. Je houdt dan online de administratie bij, zodat klanten altijd de juiste cijfers paraat hebben. Ook ben je het aanspreekpunt voor diverse klanten, waarbij je hen bijvoorbeeld helpt bij het doen van de BTW-aangifte. Verder begeleidt je collega’s, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen.
Wil je juist werkervaring in de financiële wereld opdoen? Kies voor een opleidingstraject, zoals het Traineeship Junior financieel administratief medewerker. Je verzorgt dan de gehele financiële administratie voor diverse klanten binnen het MKB, je beantwoord vragen en ook binnen deze baan help je met het doen van de BTW-aangifte. Verder bied je ondersteuning tijdens het controleproces. Bij Vermetten | accountants en adviseurs zorg je voor gedegen financieel advies. Zonder gedoe.

Bekijk voor alle overige vacatures van Vermetten | accountants en adviseurs hier het actuele baanaanbod.

Open sollicitatie? U kunt via onderstaand formulier een open sollicitatie indienen.

Open sollicitatie versturen:

Max. 8,00MB
Max. 8,00MB

Onze specialisten