Online boekhouding

Uw succes van morgen begint vandaag. Met realtime inzicht in al uw financiële zaken. Want zonder die kennis heeft u geen controle. Daarom werken wij elke dag voor u. En niet alleen als het tijd is voor de kwartaalcijfers.

Factuur ontvangen? Bankbetaling regelen? Lever het via de eenvoudige app bij ons aan en we maken het meteen in orde. Dan zorgen wij ervoor dat u op elk moment kunt zien hoe uw financiën ervoor staan. Helder en eenvoudig. Dát is Cijfer10.

Online boekhouding

Onze aanpak

 • Kennismaking

  Kennismaking

  Vertel ons hoe u werkt, en we vertellen u hoe het beter kan. We laten u zien wat we voor u kunnen betekenen. Bent u akkoord met onze heldere en transparante offerte? Dan gaan we voor u aan de slag!

 • Opstarten

  Opstarten

  Aan de hand van uw wensen en de unieke eigenschappen van uw bedrijf richten we uw administratie in. We laten u alle ins & outs van onze boekhoudsoftware zien, zodat u precies weet wat u moet doen – en wat u van ons kunt verwachten.

 • Aan de slag!

  Aan de slag!

  Factureren, uren schrijven en het uploaden van inkoopfacturen, BTW-aangifte doen: het kan allemaal. We gaan dagelijks aan de slag met de inhoud van uw eigen mailbox bij Cijfer10 en we zorgen dat alles altijd up-to-date is.

 • Overzicht

  Overzicht

  Wat staat er op uw zakelijke rekening? Welke facturen moeten nog worden betaald? Van wie krijgt u nog geld? En hoe staat het met die ene bestelling? U heeft altijd realtime overzicht in uw financiën.

 • Meten is weten

  Meten is weten

  Werkt u wat langere tijd met Cijfer10? Gebruik dan de goudmijn aan data die u inmiddels heeft verzameld in uw voordeel. Ontdek patronen in het aankoopgedrag van uw klanten. Benut uw ruimte efficiënter. Dankzij Yuki heeft u inzicht in ál uw cijfers.

Onze referenties

 • Re-integratiePunt BV

  "Ik was wat argwanend, maar alles gaat gewoon goed!"

  Re-integratiePunt BV,
  Martijn Vennix
 • Ribs Factory Den Bosch

  “Alles wordt meteen geregeld”

  Ribs Factory Den Bosch,
  Almir Zuljko
 • Eetwinkel Kom d’r In

  “Een kind kan de was doen”

  Eetwinkel Kom d’r In,
  Rianne Hamels