Boekhouden Noord-Brabant

Jouw succes van morgen begint vandaag, met online, real-time inzicht in jouw financiële administratie dankzij automatisch boekhouden. Zonder doorlopend inzicht kun je niet de keuzes maken die morgen van cruciaal belang kunnen zijn. Daarom werken wij elke dag aan jouw administratie. Niet alleen wanneer het tijd is voor de btw-aangifte, tussentijdse cijfers of je jaarrekening. Heb je een factuur of een kassabon ontvangen? Lever het aan via de handige mobiele app en we verwerken de uitgave direct in jouw administratie. Zo hoef je nooit meer tijd te besteden aan het zoeken naar facturen of bonnetjes. De administratie van jouw bedrijf in Noord-Brabant is elke maand volledig up-to-date dankzij overzichtelijke online boekhoudsoftware. Helder en eenvoudig. Dát is waar wij bij Cijfer10 voor staan.

Online boekhouden in Noord-Brabant
online_boekhouden1.jpg
online salarisadministratie.jpg

Onze referenties

 • Re-integratiePunt BV

  "Ik was wat argwanend, maar alles gaat gewoon goed!"

  Re-integratiePunt BV,
  Martijn Vennix
 • Eetwinkel Kom d’r In

  “Een kind kan de was doen”

  Eetwinkel Kom d’r In,
  Rianne Hamels
 • Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch

  “Zelfs een leek kan ermee omgaan”

  Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch,
  Dyann van Alderen

Onze aanpak

 • Kennismaking

  Kennismaking

  Vertel ons hoe u werkt, en we vertellen u hoe het beter kan. We laten u zien wat we voor u kunnen betekenen. Bent u akkoord met onze heldere en transparante offerte? Dan gaan we voor u aan de slag!

 • Opstarten

  Opstarten

  Aan de hand van uw wensen en de unieke eigenschappen van uw bedrijf richten we uw administratie in. We laten u alle ins & outs van onze boekhoudsoftware zien, zodat u precies weet wat u moet doen – en wat u van ons kunt verwachten.

 • Aan de slag!

  Aan de slag!

  Factureren, uren schrijven en het uploaden van inkoopfacturen, BTW-aangifte doen: het kan allemaal. We gaan dagelijks aan de slag met de inhoud van uw eigen mailbox bij Cijfer10 en we zorgen dat alles altijd up-to-date is.

 • Overzicht

  Overzicht

  Wat staat er op uw zakelijke rekening? Welke facturen moeten nog worden betaald? Van wie krijgt u nog geld? En hoe staat het met die ene bestelling? U heeft altijd realtime overzicht in uw financiën.

 • Meten is weten

  Meten is weten

  Werkt u wat langere tijd met Cijfer10? Gebruik dan de goudmijn aan data die u inmiddels heeft verzameld in uw voordeel. Ontdek patronen in het aankoopgedrag van uw klanten. Benut uw ruimte efficiënter. Dankzij Yuki heeft u inzicht in ál uw cijfers.