De nadelen van Yuki

#Online boekhouden met Yuki is heel eenvoudig. U heeft altijd inzicht in uw financiën, u kunt betalingen doen vanuit de app en de BTW-aangifte staat iedere periode kant-en-klaar te wachten op verzending. Kortom: met Yuki wordt online boekhouden kinderspel. Toch horen we soms dat mensen veel nadelen ervaren van Yuki. Vaak blijkt dan dat de software niet goed ingesteld staat.

Nadelen Yuki

De nadelen van Yuki die dan worden genoemd, zijn bijvoorbeeld dat klanten niet het beloofde inzicht krijgen in hun financiën. Bij Cijfer10 vragen we ons dan altijd af hoe dat kan, maar als we vervolgens de gegevens bekijken, blijkt vaak dat de vorige boekhoudpartner het Compact-pakket heeft verkocht. Daarin is het inzicht inderdaad minimaal en dat kan als een nadeel van Yuki worden ervaren. Eigenlijk is dat misplaatste zuinigheid. Want voor slechts € 5 extra per maand heeft u de uitgebreide versie en profiteert u van heel veel extra’s.

 

Betalen via Yuki

Ook horen we soms van klanten dat ze het een nadeel van Yuki vinden dat ze er niet mee kunnen betalen. Ook dat verbaast ons. Want betalen met Yuki is gewoon mogelijk – en heel gemakkelijk: wanneer de bankkoppeling goed is ingesteld, is het slechts een kwestie van één druk op de knop. Maar ook hier geldt weer dat de Bankmodule wel geactiveerd moet zijn. En daar schort het vaak aan.

 

Nadelen van Yuki opheffen

De nadelen van Yuki die we vaak horen van onze klanten, blijken dus in veel gevallen helemaal geen nadelen te zijn, maar gewoon een kwestie van verkeerde instellingen. Daarom bieden wij ondernemers de kans om opnieuw kennis te maken met Yuki. Bekijk onze tarieven eem contact met ons op en in samenspraak met u en uw vorige accountant regelen we de overstap en zorgen we dat alles goed wordt ingesteld in Yuki. Zo kunt u eindelijk gaan genieten van al die voordelen van Yuki en wordt online boekhouden een peulenschil!

Referenties

 • Re-integratiePunt BV

  "Ik was wat argwanend, maar alles gaat gewoon goed!"

  Re-integratiePunt BV, Martijn Vennix
 • Eetwinkel Kom d’r In

  “Een kind kan de was doen”

  Eetwinkel Kom d’r In, Rianne Hamels
 • Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch

  “Zelfs een leek kan ermee omgaan”

  Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch, Dyann van Alderen
 • Tandartspraktijk Eindhoven

  “Alles in één programma is ideaal”

  Tandartspraktijk Eindhoven, Jos Rooijakkers
 • Simon Jansen

  Geen administratief medewerker meer nodig door de ondersteuning van Cijfer10

  Simon Jansen, BLOCC creatieve communicatie
 • Elba Advies

  “We weten nu per dag hoe we ervoor staan”

  Elba Advies, Dirk de Kok