Ervaringen met Yuki

Yuki is online boekhoudsoftware die heel veel mogelijkheden biedt. U kunt er bijvoorbeeld mee factureren, uw BTW-aangifte wordt automatisch voor u gegenereerd en u heeft altijd en overal inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf. Over het algemeen zijn de ervaringen met Yuki dan ook goed. Maar soms horen we ook verhalen van mensen die slechte ervaringen met Yuki hebben. Navraag leert dat dat dan meestal aan de instellingen ligt.

Instellingen Yuki

Als uw vorige boekhoudpartner u alleen de Compact-variant van Yuki heeft verkocht, heeft u inderdaad niet het gewenste overzicht in de financiën. Voor slechts € 5 per maand extra heeft u dat inzicht wél. Ook gebeurt het soms dat het gebruiksgemak voor een deel teniet wordt gedaan omdat bijvoorbeeld de bankmodule niet aanstaat, zodat er niet betaald kan worden, of dat factureren niet mogelijk is. Ook dat is op te lossen, maar u moet alleen wél even weten hoe. En dan wordt uw ervaring met Yuki ineens een stuk positiever!


Goede ervaringen met Yuki

Cijfer10 heeft al veel bedrijven geholpen bij het instellen en gebruiken van Yuki. Zo hebben we bijvoorbeeld Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch in Chaam verlost van de Excelsheets die ze voorheen gebruikten voor hun administratie. “Verkoop, inkoop, debiteuren- en crediteurenbeheer, de BTW-aangifte en salarisadministratie: het zit er allemaal in. Wat me zo bevalt aan Cijfer10 is de overzichtelijkheid en de gebruiksvriendelijkheid. Zelfs een leek kan ermee omgaan. En, het allerbelangrijkste: het biedt veel mogelijkheden om je bedrijf te monitoren.”

 

Cijfers vergelijken in Yuki

Ook Eetwinkel Kom d’r In in Gilze heeft goede ervaringen met Yuki en dan met name het gebruiksgemak en het overzicht dat Yuki verschaft. “En omdat we inmiddels iets meer dan een jaar met Cijfer10 werken, kan ik de cijfers nu ook vergelijken met die van een jaar geleden. Dat geeft heel interessante inzichten. Binnenkort maakt Cijfer10 onze eerste jaarrekening en ik twijfel er niet aan dat die ook netjes en overzichtelijk is.”

 

Ook een goede ervaring met Yuki?

Wilt u uw boekhouding ook eenvoudig en online regelen met Yuki? Neem dan contact op met Cijfer10 en wij zorgen ervoor dat uw overstap soepel verloopt, zodat u snel kunt gaan genieten van alle voordelen van Yuki. Nog niet overtuigd? Klik hier voor een overzicht van al onze referenties. 

Dit maakt het een cijfer10

 • Optimale controle

  Optimale controle

 • 24/7 beschikbaar

  24/7 beschikbaar

 • Persoonlijk contact

  Persoonlijk contact

 • Snel en accuraat

  Snel en accuraat

 • Gegarandeerde kwaliteit

  Gegarandeerde kwaliteit

Referenties

 • Re-integratiePunt BV

  "Ik was wat argwanend, maar alles gaat gewoon goed!"

  Re-integratiePunt BV, Martijn Vennix
 • Eetwinkel Kom d’r In

  “Een kind kan de was doen”

  Eetwinkel Kom d’r In, Rianne Hamels
 • Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch

  “Zelfs een leek kan ermee omgaan”

  Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch, Dyann van Alderen
 • Tandartspraktijk Eindhoven

  “Alles in één programma is ideaal”

  Tandartspraktijk Eindhoven, Jos Rooijakkers
 • Simon Jansen

  Geen administratief medewerker meer nodig door de ondersteuning van Cijfer10

  Simon Jansen, BLOCC creatieve communicatie
 • Elba Advies

  “We weten nu per dag hoe we ervoor staan”

  Elba Advies, Dirk de Kok