Hulp bij btw-aangifte

Geen enkele ondernemer ontkomt eraan en velen kunnen er hulp bij gebruiken: de btw-aangifte. Zit je ook altijd aan het einde van een tijdvak urenlang te stoeien met stapels papieren, rekenmachines en Excelsheets? En ben je dat beu? Het kan anders! Cijfer10 te Gilze in Noord-Brabant biedt hulp bij de btw-aangifte; sterker nog, je kunt deze volledig door ons laten doen. Het enige dat je hoeft te doen, is op ‘verzenden’ te drukken.

 

Hulp bij het opstellen van de btw-aangifte of de aangifte voor je laten doen

Er zijn meer partijen die zeggen dat ze jouw financiële administratie bijhouden en hulp bieden bij de btw-aangifte, maar alleen Cijfer10 maakt die belofte ook waar. Hoe we dat doen? Door elke dag met de administratie van jouw bedrijf bezig te zijn, niet alleen aan het einde van een periode. Je kunt op ieder gewenst moment facturen inscannen, zodat ze automatisch in jouw administratie worden opgeslagen. Zowel pdf-facturen als papieren facturen voeg je in een handomdraai toe aan je eigen administratie. Omdat de medewerkers van ons accountantskantoor te Gilze in Noord-Brabant dagelijks voor je klaar zitten en jouw administratie dagelijks online bijhouden, is aan het einde van een periode ook de btw-aangifte klaar voor verzending. Je hoeft alleen nog maar akkoord te gaan en je kunt door ons de btw-aangifte van jouw zaak in Noord-Brabant laten doen.

Wij leveren maatwerk voor de online btw-aangifte van jouw bedrijf in Noord-Brabant

De btw-aangifte voor je bedrijf is altijd maatwerk. Een bonnetje is al snel over het hoofd gezien en dan klopt de aangifte meteen niet meer. Daarom is het handig dat je bij Cijfer10 op ieder moment van de dag facturen of bonnetjes met je telefoon kunt uploaden en dat ze iedere dag bijgewerkt worden. Zo weet je tenminste zeker dat je niets hebt gemist en dat de btw-aangifte, die volledig online is, helemaal klopt. Heb je hulp nodig bij de btw-aangifte voor jouw bedrijf in Noord-Brabant of wil je deze door ons laten doen? Dan zitten onze ervaren medewerkers klaar om al je vragen te beantwoorden.

Meer weten over de btw-aangifte?

Wens je hulp bij de btw-aangifte of wil je deze door ons laten doen? Neem dan snel contact op met Cijfer10 door een e-mail te sturen naar info@cijfer10.nl of te bellen naar +31 (0)88 – 182 00 00. We vertellen je dan alles over onze werkwijze en over de manier waarop we jouw btw-aangifte kunnen verzorgen. Voor je het weet, wordt jouw btw-aangifte met een simpele druk op de knop online geregeld!

Dit maakt het een cijfer10

 • Management informatie

  Management informatie

 • Betalen per loonstrook

  Betalen per loonstrook

 • Uitgebreide software

  Uitgebreide software

 • Online toegang

  Online toegang

 • Digitaal dossier

  Digitaal dossier

Wat onze klanten vinden

 • Re-integratiePunt BV

  "Ik was wat argwanend, maar alles gaat gewoon goed!"

  Re-integratiePunt BV, Martijn Vennix
 • Eetwinkel Kom d’r In

  “Een kind kan de was doen”

  Eetwinkel Kom d’r In, Rianne Hamels
 • Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch

  “Zelfs een leek kan ermee omgaan”

  Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch, Dyann van Alderen
 • Tandartspraktijk Eindhoven

  “Alles in één programma is ideaal”

  Tandartspraktijk Eindhoven, Jos Rooijakkers
 • Simon Jansen

  Geen administratief medewerker meer nodig door de ondersteuning van Cijfer10

  Simon Jansen, BLOCC creatieve communicatie
 • Elba Advies

  “We weten nu per dag hoe we ervoor staan”

  Elba Advies, Dirk de Kok