Hulp bij de BTW-aangifte

Geen enkele ondernemer ontkomt eraan en voor geen enkele ondernemer is het een hobby: de BTW-aangifte. Zit u ook altijd aan het einde van een tijdvak urenlang te stoeien met stapels papieren, rekenmachines en excelsheets? En bent u dat beu? Het kan anders! Cijfer10 biedt u hulp bij de BTW-aangifte. Sterker nog: wij verzorgen deze volledig voor u. Het enige dat u hoeft te doen, is op ‘verzenden’ drukken.

 

BTW-aangifte opstellen

Er zijn meer partijen die zeggen dat ze uw financiële administratie bijhouden en hulp bieden bij uw BTW-aangifte. Maar alleen Cijfer10 maakt die belofte ook waar. Hoe we dat doen? Door elke dag met uw administratie bezig te zijn, in plaats van alleen aan het einde van een periode. U kunt op ieder gewenst moment uw papieren facturen scannen, zodat ze automatisch in uw administratie worden opgeslagen. Ook PDF-facturen en uw eigen verkoopfacturen voegt u in een handomdraai toe aan uw eigen administratie. Omdat onze medewerkers altijd voor u klaar zitten en uw administratie dagelijks bijhouden, is aan het einde van een periode uw BTW-aangifte automatisch ook klaar voor verzending. U hoeft hem alleen nog maar in te dienen en u bent klaar.

Hulp op maat bij BTW-aangifte

Uw BTW-aangifte is maatwerk. Een bonnetje is al snel over het hoofd gezien en dan klopt de aangifte meteen niet meer. Daarom is het handig dat u bij Cijfer10 op ieder moment van de dag uw facturen of bonnetjes kunt uploaden en dat ze iedere dag bijgewerkt worden. Zo weet u tenminste zeker dat u niets heeft gemist en dat uw BTW-aangifte helemaal klopt. Heeft u een hulp nodig bij BTW-aangifte? Dan zitten onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers voor u klaar om uw vraag te beantwoorden.

Meer weten over BTW-aangifte?

Wilt u hulp bij uw BTW-aangifte? Neem dan snel contact op met Cijfer10 voor een persoonlijk gesprek en een advies op maat. We vertellen u dan alles over onze werkwijze en over de manier waarop wij uw BTW-aangifte van u kunnen overnemen. Maak een afspraak voor een kennismaking en wie weet, wordt uw BTW-aangifte binnenkort alleen maar een druk op de knop!

Dit maakt het een cijfer10

 • Management informatie

  Management informatie

 • Betalen per loonstrook

  Betalen per loonstrook

 • Uitgebreide software

  Uitgebreide software

 • Online toegang

  Online toegang

 • Digitaal dossier

  Digitaal dossier

Wat onze klanten vinden

 • Re-integratiePunt BV

  "Ik was wat argwanend, maar alles gaat gewoon goed!"

  Re-integratiePunt BV, Martijn Vennix
 • Eetwinkel Kom d’r In

  “Een kind kan de was doen”

  Eetwinkel Kom d’r In, Rianne Hamels
 • Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch

  “Zelfs een leek kan ermee omgaan”

  Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch, Dyann van Alderen
 • Technisch Bureau Hinderink

  “Eenvoud en altijd goed overzicht”

  Technisch Bureau Hinderink, Ruud Meijer
 • Eker Advies

  “Dit hadden we eerder moeten doen!”

  Eker Advies, Erik Kolsteren
 • Tandartspraktijk Eindhoven

  “Alles in één programma is ideaal”

  Tandartspraktijk Eindhoven, Jos Rooijakkers
 • Simon Jansen

  Geen administratief medewerker meer nodig door de ondersteuning van Cijfer10

  Simon Jansen, BLOCC creatieve communicatie
 • Elba Advies

  “We weten nu per dag hoe we ervoor staan”

  Elba Advies, Dirk de Kok