Kosten besparen op de boekhouding

Met uw onderneming wilt u graag een goede omzet draaien, en liefst natuurlijk ook nog een beetje winst maken. Daarom is het belangrijk om kostenbewust te weken. Met de financiële en loonadministratie van Cijfer10 bespaart u overbodige loonkosten, tijd én profiteert u van altijd en overal inzicht in uw financiën.

 

Uw boekhouding voordeliger

Dat u tijd bespaart op uw boekhouding, komt onder meer doordat u bij Cijfer10 gebruik maakt van een gebruiksvriendelijk online boekhoudpakket. U kunt zelf uw facturen scannen of naar ons verzenden. Vervolgens zorgen onze administratie-experts ervoor dat het meteen in uw boekhouding wordt verwerkt en heeft u inzicht in uw financiële situatie. Dat doen we elke dag. Daarin zijn we uniek. Wilt u een factuur betalen? Selecteer simpelweg de crediteur en het SEPA-bestand en uw betaling is klaar voor verzending. En dankzij de dienst InvoiceSharing kunnen we sommige inkoopfacturen rechtstreeks in uw administratie boeken. Uw factuur staat er al in voordat u terug op de zaak bent na een bezoekje aan de groothandel!

Kosten besparen loonadministratie

Door uw loonadministratie te koppelen aan uw financiële boekhouding kunt u eveneens kosten besparen, omdat alles aan elkaar gelinkt is. Wanneer u dat wilt, kunnen we zelfs modules toevoegen voor bijvoorbeeld verlofaanvragen, verzuimregistratie en andere HR-tools. Uw medewerkers kunnen dan via een handige app hun salarisstroken zien en verlof aanvragen. Dat is heel handig, want alles gebeurt online. U hoeft alleen nog maar op de knop te drukken om salarissen en declaraties uit te betalen.

BTW-aangifte eenvoudiger

Ook uw BTW-aangifte wordt eenvoudiger en dus voordeliger. Doordat u uw bonnen en (verkoop)facturen op ieder gewenst moment in het boekhoudsysteem uploadt en wij deze meteen voor u inboeken in uw boekhouding, kunnen wij uw BTW-aangifte aan het einde van het tijdvak meteen voor u in orde maken. Het enige dat u hoeft te doen, is ‘m in te dienen. Geen gesleep meer met ordners, maar met één druk op de knop een kloppende aangifte doen. Zo simpel kan het zijn.

Ook kosten besparen op de boekhouding?

Dankzij ons boekhoudpakket heeft u geen eigen boekhouder meer nodig. Zo bespaart u veel kosten. Wilt u ook kosten besparen op uw boekhouding? Maak dan vandaag nog een afspraak met Cijfer10 of vraag een demoversie van onze boekhoudsoftware aan. We weten zeker dat u overtuigd zult zijn van het gebruiksgemak en de besparingen.

Dit maakt het een cijfer10

 • Optimale controle

  Optimale controle

 • 24/7 beschikbaar

  24/7 beschikbaar

 • Persoonlijk contact

  Persoonlijk contact

 • Snel en accuraat

  Snel en accuraat

 • Gegarandeerde kwaliteit

  Gegarandeerde kwaliteit

Wat onze klanten vinden

 • Re-integratiePunt BV

  "Ik was wat argwanend, maar alles gaat gewoon goed!"

  Re-integratiePunt BV, Martijn Vennix
 • Eetwinkel Kom d’r In

  “Een kind kan de was doen”

  Eetwinkel Kom d’r In, Rianne Hamels
 • Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch

  “Zelfs een leek kan ermee omgaan”

  Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch, Dyann van Alderen
 • Tandartspraktijk Eindhoven

  “Alles in één programma is ideaal”

  Tandartspraktijk Eindhoven, Jos Rooijakkers
 • Simon Jansen

  Geen administratief medewerker meer nodig door de ondersteuning van Cijfer10

  Simon Jansen, BLOCC creatieve communicatie
 • Elba Advies

  “We weten nu per dag hoe we ervoor staan”

  Elba Advies, Dirk de Kok