Uitbesteden van de loonadministratie

Vindt u de loonadministratie van uw bedrijf een ingewikkelde klus? En zou u die graag willen uitbesteden aan een partij voor wie de loonadministratie dagelijkse kost is? Dan is Cijfer10 voor u de juiste keuze. Wanneer u kiest voor Cijfer10, kunt u als aanvulling op onze dienstverlening ook uw loonadministratie aan ons uit handen geven.

Online loonadministratie

Bij Cijfer10 is uw loonadministratie volledig online. Zo kunt u bijvoorbeeld alle loonstroken en jaaropgaven online inzien. Maar u kunt ook andere modules aan uw online loonadministratie toevoegen. Bijvoorbeeld de verlofregistratie, urenregistratie en verslagen van functionerings- en beoordelingsgesprekken. Uw loonadministratie is dus helemaal compleet.

Uw loonadministratie uitbesteden

Wanneer u, samen met uw financiële administratie, uw loonadministratie uitbesteedt aan Cijfer10, kunt u 24 uur per dag mutaties aan ons doorgeven. Zo houdt u volledig grip op uw loonadministratie. Deze twee administraties worden bovendien aan elkaar gekoppeld, waardoor loonstroken, de maandelijkse loonaangifte en loonjournaalposten automatisch in uw financiële administratie geboekt worden.

Loonadministratie bij Cijfer10

Ook voor uw medewerkers is het prettig als de loonadministratie wordt uitbesteed aan Cijfer10. Zij hebben vanaf dat moment namelijk de beschikking over een handige app, waarin ze hun loonstroken kunnen inzien en – afhankelijk van de keuzes die u maakt en de modules die u toevoegt – verlof kunnen aanvragen en declaraties kunnen inzien.

Ook uw loonadministratie uitbesteden?

Wilt u naast uw financiële administratie ook graag uw loonadministratie uitbesteden aan Cijfer10? Maak dan gerust vrijblijvend een afspraak met ons. We vertellen u graag alles over onze werkwijze en over de manier waarop we u uw loonadministratie volledig uit handen nemen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Zo kunt u zich richten op datgene waar u goed in bent: ondernemen.

Dit maakt het een cijfer10

 • Management informatie

  Management informatie

 • Betalen per loonstrook

  Betalen per loonstrook

 • Uitgebreide software

  Uitgebreide software

 • Online toegang

  Online toegang

 • Digitaal dossier

  Digitaal dossier

Wat onze klanten vinden

 • Re-integratiePunt BV

  "Ik was wat argwanend, maar alles gaat gewoon goed!"

  Re-integratiePunt BV, Martijn Vennix
 • Eetwinkel Kom d’r In

  “Een kind kan de was doen”

  Eetwinkel Kom d’r In, Rianne Hamels
 • Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch

  “Zelfs een leek kan ermee omgaan”

  Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch, Dyann van Alderen
 • Tandartspraktijk Eindhoven

  “Alles in één programma is ideaal”

  Tandartspraktijk Eindhoven, Jos Rooijakkers
 • Simon Jansen

  Geen administratief medewerker meer nodig door de ondersteuning van Cijfer10

  Simon Jansen, BLOCC creatieve communicatie
 • Elba Advies

  “We weten nu per dag hoe we ervoor staan”

  Elba Advies, Dirk de Kok