Is een boekhouder overbodig?

Met een stapel ordners in de auto naar de boekhouder rijden is iets dat veel ondernemers een paar keer per jaar moeten doen. Bijvoorbeeld wanneer het weer tijd is voor de BTW-aangifte, of wanneer de jaarrekening opgemaakt moet worden. Vaak is dat behoorlijk verwarrend, want er ontbreekt nog wel eens een bonnetje of verkoopfactuur. Herkenbaar? Maak dan kennis met Cijfer10. Met onze online boekhoudsoftware hoeft u geen eigen boekhouder meer in dienst te nemen.

 

24/7 boekhouding

Bij Cijfer10 werken we namelijk continu aan uw boekhouding en niet slechts op gezette tijden, vlak voor een BTW-aangifte of jaarrekening. U kunt iedere bon en elke factuur die u verstuurd, meteen ook via uw boekhoudsoftware uploaden. Wij doen de rest en verwerken deze in uw administratie. Zo heeft u altijd en overal overzicht van uw actuele financiële situatie. Uw kassasysteem koppelt u rechtstreeks met onze software. En ook de facturen van uw leveranciers kunt u via Cijfer10 ontvangen én betalen. Doordat u alles altijd up-to-date heeft, is een boekhouder in loondienst niet langer nodig!

Loonadministratie

Zelfs de loonadministratie kunt u koppelen aan uw financiële administratie van Cijfer10. Indien gewenst kunt u daar ook modules aan toevoegen met bijvoorbeeld de verlof- en verzuimadministratie en verslagen van functioneringsgesprekken. Zo regelt uw hele administratie overzichtelijk op één plaats en kunnen uw medewerkers met een handige app hun loonstroken inzien en verlofaanvragen doen, zonder dat u een boekhouder nodig heeft.

BTW-aangifte zonder boekhouder

Zelfs voor het doen van uw BTW-aangifte heeft u vanaf nu geen interne boekhouder meer nodig. Want als u elke keer dat u een factuur verstuurt of betaalt, meteen een scan maakt of de PFD uploadt, is uw BTW-administratie helemaal up-to-date en zet Cijfer10 alles voor u klaar. Het enige dat u nog hoeft te doen, is uw aangifte verzenden!

Maak uw boekhouder overbodig

Wilt u graag de salariskosten van een boekhouder besparen en altijd en overal inzicht hebben in de financiën van uw bedrijf? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak met Cijfer10 voor meer informatie of vraag meteen een demoversie van onze boekhoudsoftware aan. Dan kunt u zelf ervaren hoe eenvoudig het bijhouden van uw administratie kan zijn.

Dit maakt het een cijfer10

 • Optimale controle

  Optimale controle

 • 24/7 beschikbaar

  24/7 beschikbaar

 • Persoonlijk contact

  Persoonlijk contact

 • Snel en accuraat

  Snel en accuraat

 • Gegarandeerde kwaliteit

  Gegarandeerde kwaliteit

Wat onze klanten vinden

 • Re-integratiePunt BV

  "Ik was wat argwanend, maar alles gaat gewoon goed!"

  Re-integratiePunt BV, Martijn Vennix
 • Eetwinkel Kom d’r In

  “Een kind kan de was doen”

  Eetwinkel Kom d’r In, Rianne Hamels
 • Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch

  “Zelfs een leek kan ermee omgaan”

  Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch, Dyann van Alderen
 • Tandartspraktijk Eindhoven

  “Alles in één programma is ideaal”

  Tandartspraktijk Eindhoven, Jos Rooijakkers
 • Simon Jansen

  Geen administratief medewerker meer nodig door de ondersteuning van Cijfer10

  Simon Jansen, BLOCC creatieve communicatie
 • Elba Advies

  “We weten nu per dag hoe we ervoor staan”

  Elba Advies, Dirk de Kok