Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 • Zes voordelen van factureren met Yuki

  Zes voordelen van factureren met Yuki

  Elektronisch factureren (e-facturatie) is de nieuwe standaard. Partijen die zaken doen met de overheid zijn zelfs verplicht om elektronisch te factureren! Als je online factureert met Yuki ben je al aan het e-factureren. Maar wat is e-facturatie en UBL precies? En welke voordelen hebben ze? We hebben zes voordelen van factureren met Yuki voor je op een rijtje gezet!

 • "Niet lullen, maar doen!"

  Sinds Laura van Loon in 2017 bij Cijfer10 kwam werken zijn er grote stappen gezet. In de oplossingen voor online boekhouden die het administratiekantoor uit Gilze levert is steeds meer mogelijk. Wat betekent dit voor de gebruikers ervan?

 • Bereid uw onderneming voor op Brexit

  Bereid uw onderneming voor op Brexit

  Nog enkele maanden en Brexit is een feit. Bent u ondernemer en handelt u met het Verenigd Koninkrijk, dan is het belangrijk om enkele voorbereidingen te treffen. Zo kunt u de Brexit Impact Scan uitvoeren en daarnaast dient u een EORI-nummer aan te vragen. Cijfer10 vertelt u er graag meer informatie over.

 • Richard Schouten is Mister Yuki 2018

  Richard Schouten is Mister Yuki 2018

  De basis van online boekhouden met Cijfer10 is het boekhoudprogramma Yuki. Elk jaar organiseert Yuki een gala vol culinaire verrassingen, nieuwe productinnovaties én de Yuki Awards. De winnaar van de Mister Yuki award? Richard Schouten van Cijfer10, natuurlijk!