Richard Schouten is Mister Yuki 2018

De basis van online boekhouden met Cijfer10 is het boekhoudprogramma Yuki. Elk jaar organiseert Yuki een gala vol culinaire verrassingen, nieuwe productinnovaties én de Yuki Awards. De winnaar van de Mister Yuki award? Richard Schouten van Cijfer10, natuurlijk!

Richard Schouten is Mister Yuki 2018

Nieuwe ontwikkelingen in Yuki

Alle Yuki partners waren uitgenodigd voor het event, waaronder natuurlijk ook Cijfer10. Na een presentatie van de allernieuwste ontwikkelingen binnen Yuki – die u het komende jaar ook zelf gaat ervaren! – en een heerlijk diner, was het tijd voor de prijsuitreiking: de Miss en Mister Yuki Awards!
 

And the winner is…

De strijd ging tussen diverse Yuki partners, die één ding gemeen hebben: ze omarmen Yuki en ze weten die passie ook over te brengen op de ondernemers die het gebruiken voor de administratie! Miss Yuki werd Jolande Spruijt van OAMKB. En Mister Yuki? Onze eigen Richard Schouten! Eigenlijk kón de uitslag ook niet anders zijn. Zeker niet als u weet dat Miss Yuki haar hond Yuki heeft genoemd. En dat de kat van Richard óók Yuki heet…
 

Doe ook zaken met Mr Yuki!

Het is duidelijk: bij Cijfer10 zijn we volledig overtuigd van Yuki. “Het mooie aan Yuki is dat het niet bepaalt hoe jij werkt, maar dat het vóór je werkt”, vertelt Richard. “En als het eenmaal goed is ingericht, geeft het je zoveel inzicht.” Wilt u dat ook? Maak dan snel een afspraak met Cijfer10 voor een presentatie van alle mogelijkheden!