Cijfer10 Academy "Factureren met Yuki"

Meld je aan voor de Cijfer10 Academy en kom meer te weten over handige en slimme tips die het factureren een stuk eenvoudiger maken! 

Op 8 mei a.s. een nieuwe Cijfer10 Academy!

Cijfer10 organiseert wederom een Cijfer10 Academy, deze keer in het teken van factureren met Yuki. Zo laten we u alle handige en slimme tips zien die het werken met Yuki een stuk eenvoudiger maken! 

Klik hier om je aan te melden voor dinsdagmiddag 8 mei a.s. en laat je inspireren! 

 

Factureert u nog in Excel of een andere applicatie?

Als u op dit moment nog niet factureert met Yuki laten we u zien hoeveel tijd u kunt besparen met het gebruiksvriendelijke facturatieproces van Yuki. U kunt enorm veel tijd besparen door dit proces net zo slim te automatiseren als de rest van uw financiële administratie.

U factureert al wel in Yuki?

Als u reeds met Yuki factureert is deze kennissessie nog steeds zeer leerzaam. Alle aspecten van het factureren met Yuki komen nog een keer aan bod. Daarnaast leert u de nieuwe functionaliteiten kennen die de afgelopen maanden zijn toegevoegd. Daarnaast komt u deze dag in contact met andere Yuki gebruikers waarmee u uw ervaringen kunt delen.

We zullen onder andere de volgende onderwerpen bespreken:

  • Aanmaken en aanpassen van uw factuurlayout
  • Aanmaken en aanpassen van artikelen
  • Aanmaken van prijslijsten
  • Aanmaken van periodieke facturen die zichzelf automatisch herhalen

Daarnaast komen ook aanverwante processen aan bod zoals:

  • Automatische herinneringen en aanmaningen versturen
  • Incasseren van uw verkoopfacturen
  • Urenverantwoording en factureren

Natuurlijk is er aan het eind van de presentatie gelegenheid om vragen te stellen. De middag zal interactief zijn, we gebruiken praktische voorbeelden waarmee u de volgende dag al aan de slag kunt.